Stone zastave

Stone zastavice se rade sa šnurom ili sa resama, mi proizvodimo zastavice od kasiranog tekstilnog satena koje se opsivaju belim ili žutim šnurom ili od satena koje se ukrasavaju belim ili žutim resama. Stone zastavice imaju široku primenu u poslovnoj komunikaciju, unutašnjoj dekoraciji prostora, sajamskih štandova, kabineta , kancelarija... U ponudi imamo i opremu za stone zastavice u vidu stalaka od PVC materijala, mesinga, prohroma, stalci mogu biti jednokraki, dvokraji, trokraki. Standardne dimenzioje stonih zastavica od satena su 21 x 10 cm, a od kanvasa 26 x 17 cm.

canvas beli šnur
canvas žuti šnur
krep saten (26x17cm)

Stone zastavice stoje na plastičnim, mesinganim ili prohromskim postoljima. U ponudi takodje imamo i stalke za stone zastavice visine 30cm i 40 cm. Stalci mogu biti jednokraki, dvokraki i trokraki po želji kupca.

PVC stalak je bele boje sa kukicom ili bez, u zavisnosti od materijala od koga je zastavica napravljena. Može biti samo jednokraki.

Mesingani stalak je izrađen od mesinga i žute je boje. Po želji kupca može biti jednokraki, dvokraki i trokraki.

Prohrom stalak je izrađen od prohroma i može biti visine h30 i h40 cm. Po želji kupca može biti jednokraki, dvokraki I trokraki.

Zidni drzač zastavice se koristi za zastavice koje kačite na zid. Izrađen je od PVC-a i bele je boje.

Kapitenske zastave se rade od krep satena ili od canvasa. Obično su trouglastog oblika.
Kapitenske zastavice se ukrašavaju resama (manje ili veće po dogovoru sa klijentom).

Zastavice za auto se izrađuju na poliestru 115 gr ili flag meshu. U izuzetnim slučajevima mogu se raditi i na krep satenu i na njih se prišivaju ukrasne rese. Mogu biti različitih dimenzija ali je dorada uvek ista - tunel sa leve strane pomoću kojeg se zastavica navlači na držač.

Referentni Sajtovi

© 2014, SWA TIM. Sva prava zadržana
Powered by RECODESOFT web developer team